آیین تجلیل از دانشجویان و دانش آموختگان ممتاز دانشکده برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی،آیین بزرگداشت و تجلیل از دانشجویان و دانش آموختگان ممتاز دانشکده های کشاورزی سنقر،پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و دامپزشکی روز دوشنبه 13 آبان 1396 در سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

دکتر علی سلیمی،معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی در این مراسم طی سخنانی اظهار داشت:خوشحالم که در مراسم تقدیر برترین های دانشگاه حضور دارم.

وی بیان کرد:هرساله به پاس تقدیر از زحمات دانشجویان،دانش آموختگان و برگزیدگان المپیادها،دانشگاه رازی،مراسم تجلیل از این عزیزان را برگزار می نماید،که در مراسم امسال قریب به 750 نفر در گروه های مختلف آموزشی دانشگاه مورد تقدیر قرار می گیرند.

در ادامه مراسم از دانشجویان دانشکده کشاورزی سنقر نیز تقدیر به عمل آمد و جوایزی به رسم یادبود از طرف معاونت آموزشی و تصحیلات تکمیلی دانشگاه به دانشجویان ممتاز اهدا شد.