حضور مسئولین دانشکده در منزل جانباز ٧٥درصد هشت سال دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی دانشکده، به مناسبت ایام الله دهه مبارکه فجر، بزرگداشت دهه ی عزای فاطمی و مبارک نمودن آغاز ترم تحصیلی جدید در روز شنبه مورخ ١٣٩٦/١١/٢٨ مسئول دانشکده و پرسنل دانشکده (به نیابت از ریاست محترم دانشگاه) به همراه مسئولین شهرستان در منزل جانباز ٧٥درصد هشت سال دفاع مقدس جناب آقای حاج کرم رضا اعظمی حضور یافتند. در این مراسم که حضرت حجت الاسلام حاج آقا صفدری (امام جمعه محترم شهرستان)،آقای دکتر میرزایی قلعه(سرپرست دانشکده)،حضرت حجت الاسلام حاج آقا اسماعیلی،آقای فرهنگیان (رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران)، آقای همتی (رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان) و آقای اعظمی (رئیس شورای اسلامی شهرستان) حضور داشتند مطالبی پیرامون ضرورت حفظ یاد شهدا و تکریم جانبازان هشت سال دفاع مقدس توسط امام جمعه محترم و سرپرست محترم دانشکده ایراد شد.
در نهایت به رسم یادبود هدیه و لوح تقدیری از طرف دانشکده و به نیابت از ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر اعلمی  آل آقا به حاج آقا اعظمی اهدا شد.