دیدار رییس دانشکده کشاورزی و رییس دانشگاه پیام نور شهرستان سنقر با امام جمعه جدید شهرستان

به گزارش روابط عمومی دانشکده،در پی انتصاب حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای اکبری به سمت امام جمعه جدید شهرستان سنقر، در تاریخ ۹۸/۹/۳۰ مسئولین مرکز آموزش عالی کشاورزی سنقر و دانشگاه پیام نور برای عرض تبریک و دیدار با ایشان در دفتر امام جمعه حضور بهم رساندند.

در این دیدار ابتدا جناب آقای دکتر میرزایی قلعه  مسئولیت خطیر امامت جمعه شهرستان سنقر را به حجت الاسلام و المسلمین اکبری، تبریک گفته و سپس گزارشی از وضعیت این مرکز از ابتدا تاکنون ارائه نمودند.

در پایان نیز حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای اکبری ضمن ابراز خوشبختی از اینکه در جمع فرهیختگان می باشند گفت نسبت به دانشگاهیان  که از اقشار تحصیل کرده جامعه می باشند عنایت ویژه دارند و توصیه می کنم تزکیه و تعلیم را  در کنار هم برای دانشجویان داشته باشید. ایشان خاطر نشان کرد حتماً در مراکز آموزش عالی سعی در کیفی سازی باشد و در کنار تدریس به اخلاق دانشجویان نیز توجه شود. بنابراین تزکیه و تعلیم باید در کنار هم باشد و حتی تزکیه مقدم بر تعلیم است.

وی در پایان ضمن قدردانی مجدد از حضور دانشگاهیان قول دادند در آینده نزدیک از مراکز آموزش عالی شهرستان بازدید و با دانشگاهیان دیدار خواهند داشت. وی هم چنین اعلام آمادگی خود را در جهت حل مشکلات مراکز آموزش عالی در شهرستان اعلام نمود و افزودند که از هرگونه کمکی دریغ نخواهند کرد.