پیام تبریک رئیس دانشگاه رازی به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

دکتر محمدابراهیم اعلمی‌آل‌آقا رئیس دانشگاه رازی طی پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را تبریک گفت. متن پیام بدین شرح است:

« ن وَ اَلْقَلَمِ وَ مٰا یَسْطُرُونَ»

بار دیگر فصل روشن مهر از راه می‌رسد و آغازی دوباره برای تلاش و کوشش جویندگان علم و کمال رقم می‌خورد. در این مسیر روشن دانشگاهیان فرهیخته با شتاب بیشتری گام‌های ترقی را یکی پس از دیگری طی می‌کنند تا از چشمه جوشان معرفت و دانایی توشه راه بردارند و با تولید علم و کسب علم، مسیر را برای رسیدن به جامعه‌ای آگاه و عدالت‌گستر هموار سازند.

باور دارم دانشگاهیان ما همچون گذشته می‌توانند سرمنشا خدمات و برکات فراوانی در عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی باشند و در سالی که مزین به نام «جهش تولید است» فرصت را مغتنم می‌دانم و اساتید فرهیخته را به جدیت و نوآوری در شیوه‌های آموزش، دانشجویان عزیز را به تعهد در آموختن و دانش‌اندوزی و کارکنان گرامی را به تلاش مضاعف برای رساندن دانشگاه به جایگاه متعالی دعوت می‌نمایم.

امیدوارم محور فعالیت‌های دانشگاه بیش از پیش در جهت تحقق اهداف والای آموزش عالی قرار بگیرد و نتیجه پژوهش‌ها و برنامه‌ریزی‌ها، منتهی به اثربخشی و حل مشکلات جامعه باشد تا شاهد تحقق آرمان بزرگ دانشگاه تمدن‌ساز در مسیر جامعه دانش‌بنیان در آینده‌ای روشن باشیم.

اینجانب آغاز سال تحصیلی جدید را به خانواده بزرگ دانشگاه رازی تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و امیدوارم با همکاری و همراهی همگان و با تلاش و کوششی مضاعف در جهت تعالی آینده جوانان عزیزمان، تحقق مطالبات مردم و نیازهای روز جامعه حرکت نماییم و در مسیر شکوفایی چرخه‌های تولید علم و دانش و فراهم نمودن بستر مناسب برای ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی موفق‌تر از سالیان پیش عمل کنیم.

از درگاه خداوند متعال برای همگان، دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی، توام با موفقیت و تندرستی، بهروزی و سعادت را مسالت دارم.

محمدابراهیم اعلمی‌آل‌آقا

رئیس دانشگاه رازی